De andere diensten bevatten

Zout leveren en bijvullen waterontharders

Bent u op zoek naar een partner voor het leveren en bijvullen van zout voor uw waterverzachter of ontkalker, ook gekend als onthardingszout? U kunt hiervoor rekenen op de diensten van Brolan.

Meer informatie

Preventief zout strooien

In opdracht van de syndicus strooien onze teams preventief rond in- en opritten van gebouwen, paden naar de ingang van gebouwen, enz. We gaan hierbij heel grondig te werk, want veiligheid gaat voor alles.

Meer informatie

Sneeuw ruimen

Brolan voorziet de nodige middelen om de overtollige sneeuw te ruimen en uw in-, opritten en toegangen van gebouwen geheel sneeuwvrij te maken. Zo lopen de bewoners van uw gebouw geen enkel risico.

Meer informatie

Verwijderen van grof huisvuil en zwerfvuil

Om sluikstorten in de buurt van uw appartementsgebouw aan te pakken, schakel je best de verantwoordelijken van het gebouw in. Spreek de syndicus van de appartementsblok of de sociale huisvestigingsmaatschappij aan voor het verwijderen van grof huisvuil en zwerfvuil door schoonmaakbedrijf Brolan.

Meer informatie

Graveren en plaatsen van naamplaatjes

Naamplaatjes voor op de brievenbussen in uw appartementsgebouw nodig? Of nieuwe bewoners in het gebouw, dus moet er een nieuw naamplaatje zijn? Wij kunnen naamplaatjes graveren en plaatsen.

Meer informatie

Schilderwerken

De schilderwerken kunnen zowel op aanvraag, na brand- of waterschade of na opkuis van nieuwbouw of renovatiewerken.

Meer informatie