Onze andere diensten

Schoonmaak

Alle werkruimtes kunnen door schoonmaakbedrijf Brolan gereinigd en gedesinfecteerd worden. Van eerste opkuis na verbouwing of verhuis tot wekelijks of dagelijks onderhoud. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Ruitenwasserij

Het regelmatig reinigen van uw ramen zorgt voor een nette uitstraling, het behouden van de glans en het garandeert ook een langere levensduur van uw raamomlijstingen. Vraag vrijblijvend offerte aan op maat.

Meer informatie

Gespecialiseerde schoonmaak

Speciale omstandigheden vragen om speciale maatregelen. Zo ziet Brolan als schoonmaakspecialist erop toe dat u steeds de juiste diensten krijgt. Ontdek hier welke gespecialiseerde schoonmaakdiensten Brolan u kan aanbieden.

Meer informatie

Support services

Support Services van Brolan garanderen u een grondige aanpak van al uw gebouw specifieke problemen. Ontdek hier al onze ondersteunende diensten.

Meer informatie

Tapijtreiniging

Tapijt in kantoor of bij u thuis die niet goed onderhouden wordt kan een bron van vervuiling en stofophoping zijn. Wat kunnen wij voor u doen ? Van stofzuigen tot borstelen en van droogreiniging tot champoneren, van sproei-extractie tot reiniging op basis van koolzuur.

Meer informatie

PVC en aluminium

Reinigen van rolluiken, dakgoten, gevelbekleding en omlijstingen in PVC of andere kunststoffen.

Meer informatie

Interventies

Meer informatie

Ontmossen van daken

Op elke dakbedekking treed er vroeg of laat mosvorming op. Mos tast de bovenlaag van uw dakbedekking aan en zorgt naar verloop van tijd voor beschadiging van de pannen of leien.

Meer informatie